APK Dordrecht

  • Persoonlijke service
  • Eigen werkplaats
  • Kwaliteits-occasions

Voor het uitvoeren van een APK keuring in Dordrecht, gaat u natuurlijk naar Autobedrijf Hassing. U wilt toch ook profiteren van persoonlijke service? Dan is Autobedrijf Hassing waar u moet zijn. Wij gaan namelijk altijd net dat stapje verder om u zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn dan ook pas tevreden wanneer u dat bent. Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken voor een APK keuring in onze garage nabij Zwijndrecht.

Laat uw APK keuring uitvoeren door Autobedrijf Hassing in Dordrecht

Het is bij wet verplicht om eens in de zoveel tijd een APK te laten uitvoeren. Tijdens deze keuring wordt gekeken of uw voertuig nog in goede staat is en of u nog veilig de weg op kunt met uw voertuig. Op basis van de keuring bij onze garage in Dordrecht ontvangt u altijd een APK-keuringsrapport. Komt uw auto goed door de keuring? Dan kunt u meteen weer veilig de weg op.

Autobedrijf Hassing repareert uw defect meteen

Blijkt er tijdens de APK keuring bij onze garage in regio Zwijndrecht dat er iets loos is aan uw auto? Dan kunnen wij dat in de meeste gevallen meteen voor u repareren. Onze deskundige monteurs staan voor u klaar om u weer veilig de weg op te helpen! Naast voor het uitvoeren van een APK keuring en verschillende reparaties aan uw auto, kunt u bij de garage van Autobedrijf Hassing in de buurt van Zwijndrecht ook terecht voor diverse andere diensten, zoals:

  • Schadeherstel;
  • Onderhoud;
  • Banden en uitlijning;
  • Accuservice;
  • Reinigen van uw auto;
  • Tuning (velgen, verlagen, uitlaten, etc.);
  • Auto-accessoires.

Moet uw auto een APK keuring ondergaan en woont u in de buurt van Zwijndrecht en Dordrecht? Autobedrijf Hassing is u graag van dienst. Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 078 617 5314. U kunt doorgaans al snel bij ons terecht. Wilt u graag eerst wat meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom om ons te bellen.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

footer-line

Contact

Bezoek onze showroom en werkplaats of kom vrijblijvend langs voor een kopje koffie!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag gesloten
' s Avonds op afspraak (mobiel: 06-5230 3833 )

Onze gegevens

De Savorin Lohmanweg 3-5-11
3317 LA Dordrecht Route

Telefoon Werkplaats: 078 617 5314
Telefoon Showroom: 078 630 0100
E-mail: info@autohassing.nl
BTW nr.: NL856779490B01
KvK: 66979110

garage Hassing B.V.